Nov 17, 2011, 10:11 AM

Теб 

  Poetry » Love
611 0 0

Видях я,
усмивката ти,
заслепи ме,
зареди ме със енергия!

 

Кафявите ти очи
блестяха като 
две незагасващи
звездици!

 

Лицето ти бе
по-прекрасно и от Ниагарския водопад,
от най-прекрасните неща на света!
То бе ангелско сияние във моето сърце!

 

Беше толкова красив
и неописуемо прекрасен!

 

Кафявите ти очи, кестенявата ти,

винаги перфектна коса, перфектната усмивка,
тялото красиво, малките трапчинки,
образуващи се, когато се усмихнеш!...

Всичко в теб
ме кара да изтръпвам,
Скъпи!

© Ралица Аргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??