Jul 1, 2010, 1:14 PM

Теб 

  Poetry » Love
616 0 0

Толкова много те желая,
толкова силно копнея за теб,
за сините ти очи и розовите устни,
за красивата ти усмивка...

Съблазнителното ти тяло
и благородната ти душа
очароват моето съзнание
и подлудяват моите фантазии,

желая те така, както никoй друг до сега,
жадувам за теб с такава страст и нежност,
само каквато един лъв може да има към една лъвица...

 

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??