Feb 7, 2008, 8:40 PM

теб 

  Poetry » Love
569 0 2

Обичах те.

Обичам те.

Ще те обичам.

За теб живях.

Заради теб сега живея.

Страдах, когато ти страдаше.

Плаках, когато ти плачеше.

А може би ти никога не си...

Бях щастлива, когато беше щастлив и ти.

И сега си и аз се радвам,

че сте заедно - "докато смъртта ви раздели".

Съжалявам само, че мен ме боли

и искам да знаеш, че и след смъртта,

едно сърце за тебе ще тупти...

 

 

 

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много си мъничка още, животът е пред теб А аз ти пожелавам да откриеш истинският и единствен ТВОЙ
  • Мила, винаги има и следващ... Пожелавам ти да го намериш много скоро!С обич за теб
Random works
: ??:??