Jun 9, 2009, 8:09 AM

Тебе търся 

  Poetry » Love
754 0 4

Много ти дадох,

много ми взе...

Сърце вече нямам,

всичко ми отне...

 

Душа не ми остана,

сълзите разпилях,

по пътища се лутам -

нозете си издрах...

 

Гола, гладна, боса...

Без посока скитам

и все тебе търся,

все за тебе питам...

 

... но не те намирам...

Пак и пак се взирам

в някой непознат

и във него виждам

част от твоя свят...

 

 

 

T.R. 28.V.2009

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??