Jul 10, 2012, 2:46 PM

Теорема 

  Poetry » Other
1134 0 5

 

Теорема

 

Съвремието ни чудесен е... математик -

тъй лесно знак за равенство поставя,

със който свързва "популярен" и "велик"!

(А доказателствата ежедневно предоставя...)

 

август 2010г.

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??