Паля.
Давам газ.
До долу.
Вятър.
а очите ми текат
но не от него,
а защото
жената която обичам
обича друг мъж
и знаейки това
ми е трудно да дишам
Сърцето ми има
тежка любовна травма
опитвам се да го превържа,
но за това са нужни двама.
И не мога да повярвам,
не знам как става това
да срещнеш половинката си,
а тя да е вече цяла
и да я обичаш до полуда
докато Тя държи
ръката на другия.
Тогава не намирам смисъл в нищо
мразя.
залеза и изгрева,
защото помня
до болка помня
колко пъти спираше внезапно,
само за да гледа
как нежно слънцето се скрива
в планината,
сгушва се и заспива,
обгърнато от тъмнината.
Карам към слънцето
пресягам се да го достигна
и не мога
а Тя е там.
Давам газ
и няма да спра
докато не достигна слънцето,
а ако не дойде Тя
и не пресече пътя ми
няма да спра.
Газ.
Докато не достигна слънцето,
а това
това е невъзможно.
© Angelic Energy All rights reserved.
Като рап, писан от Буковски😉👍