Тези мъжки очи...
гледат ме,
следват ме,
неотлъчно
всяко движение...
и някак си
утихва
онзи страх...
на преследвана сърна.
Вече зная...
дори се надявям
пак да са там,
когато
очите си отворя...
търся ги,
минавам през тях...
Боже,
колко са топли
и колко красиви...
по своему
милват,
с нежност
целуват
и бдят...
толкова близки
и вeрни,
а толкова
безнадеждно далечни...
тези мъжки очи...
усещам
как страстно
докосват,
чувам
как тихо и мило
говорят,
душата събличат,
в миг кратък
нежно
сълзят...
отминават
тъжно нататък...
оставили
спомен за мен... във сълза...
МУЗИКА>>> Whitney Houston-Винаги ще те обичам
© Магдалена Костадинова All rights reserved.