Dec 4, 2008, 9:38 PM

Ти 

  Poetry » Other
757 0 5
Гледам лицето ти, а няма те до мен.
Искам те, желая те - ти си ми най-ценното;
човекът, който ми липсва в дългите нощи,
така самотни и безлични откакто теб те няма до мен!
Сега съм по-влюбен от всякога;
дори чувството е по-силно и отпреди.

Сега знам с всяка своя частица,

че не искам нищо друго - само теб!



Съдбата те среща с хора, а ти не осъзнаваш,

че това може да са ти спътниците до края.

Е, аз желая ти да си пътникът до мен!!

Ден не бих издържал без теб,

а как след тази вечност останах жив, аз не зная.

Сега го изричам, сега го чувствам...

© Георги Куманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??