Feb 3, 2009, 2:46 PM

Ти 

  Poetry » Love
631 0 3

Величествено, извисяващ се над всичко                                                                                           с неземен ореол от слънчеви лъчи.                                                                                                                                                           Разгръщащи прегръдки сухи,                                                                                                                                                         в които цялата планета си побрал, единствено в миг!                                             


                                                                                                                                                                                                                                                   

© Ирена Чалъкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??