Sep 21, 2010, 12:34 PM

Ти 

  Poetry » Love
601 0 3

Ти

 

Усмихваш се... усмивката ти нежна
превръща в лято трудния ми ден
а любовта ни - вече неизбежна
долита пак в съня ми... споделен

поглеждаш ме... във погледа ти ясен
отново виждам нашите мечти
а бъдещето тайнствено... прекрасно
се крие там... в любимите очи

Говориш ми... гласът ти ме омайва
а думите му пак са галещ цвят
потапям се във вечните им тайни
разбивам се във нежния им свят

Прегръщам те... усещам топлината
със пръсти я разнасяш върху мен
и слушам там притихнал... в тъмнината
на устните... любимия рефрен...

20.09.2010

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??