Apr 11, 2012, 9:47 AM

Ти беше 

  Poetry » Love
684 0 0

Ти беше любовен огън, който в мен гореше.

Ти беше Еросова рана, която в мен болеше.

Ти беше причината за много изплакани от мен сълзи.

Ти беше убийцата на моите мечти. 

Ти беше несподелената ми любов.

Ти беше нечутия ми любовен зов.

 

Да... Някога за мен ти всичко беше,

но сега само бегъл спомен си вече. 

 

© Михаил Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??