Jan 17, 2010, 11:23 PM

Tи и Той 

  Poetry » Love
1062 0 5

Червени рози. И бонбони. Вино.

Купуваш обич. И оставяш ме без глас.

За тебе няма нещо немислимо,

ала в очите ти личи си фарс.

 

А той ме чака, уморен и сам,

и не предлага нищо. Обич само.

Прегръдки топли. Нежност търся там.

Да заспя на неговото рамо.

 

Той ме чака. Не предлага нищо.

А ти – заучени куплети рецитираш.

Той може – знае как да ме обича.

А ти – ти искаш само да ме имаш.

17 Януари 2009

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??