Oct 24, 2009, 8:50 PM

Ти не си там 

  Poetry » Phylosophy
1222 0 5

На гроба ти не ще заплача,

отдавна зная - там не си,

не виждам образа ти в здрача,

а само в малкия ти син...

Сълзи недей от мен да чакаш -

последните излях нощес,

но не за тебе снощи плаках -

ти беше тук, а утре беше днес...

И нито смърт, не вярвам вече в нея,

не ще ни нивга раздели...

Душите щом в едно се слеят,

и минало, и бъдеще ще се стопи!...

T.R.       19.X.2009

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??