Sep 7, 2015, 8:15 PM

Ти нямаш вина 

  Poetry » Love
360 0 0

Ти нямаш никаква вина,
грешката бе изцяло моя....
за това, че те помислих за истинска жена,
а ти все още си твърде малка!

Извинявай, че ти дадох всичко
и се влюбих толкова бързо във теб,
а ти за жалост не оцени нищо
и сега сърцето ти превърна се във бучка лед!

Ти не си виновна за нищо,
аз някой ден ще спра да плача....
за това, че ти дадох всичко....
обещавам някой ден да те забравя!

Знам, че трябва да се променя
и да не бързам всичко на хората да давам,
но ти, скъпа, нямаш никаква вина,
че аз до болка те обичам!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??