Sep 27, 2011, 6:45 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
556 0 1

Стихотворенията с номера от 1 до 7 са част от стихосбирката "Нощни пеперуди"


7)


* * *

 

Ти си магия,

от която пия,

за да съществувам.

 

Ти си присъда,

която цял живот ще ме преследва.

За теб на вечен огън съм осъдена.

До края на света ще те последвам.

 

Ти си галактика,

от която тръгват и се връщат моите копнежи.

Не ме оставяй. Никога.

За тебе пазя

цял вулкан космична нежност!

© Боряна Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??