Jul 13, 2006, 11:01 AM

ти си 

  Poetry
874 0 3
Тъй сама
като капка сълза
бродиш по празна
улица

тъй чиста
като звезда сама
светиш в прахът
на града

тъй невинна
като лъч светлина
шепнеш плаха
в мрака
на ноща

тъй желана
си от мен
като спомен
върху сутришна
слана.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??