13 июл. 2006 г., 11:01

ти си 

  Поэзия
769 0 3
Тъй сама
като капка сълза
бродиш по празна
улица

тъй чиста
като звезда сама
светиш в прахът
на града

тъй невинна
като лъч светлина
шепнеш плаха
в мрака
на ноща

тъй желана
си от мен
като спомен
върху сутришна
слана.

© Тарададам Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??