May 16, 2009, 11:22 AM

Ти си 

  Poetry » Love
492 0 1

Ти озаряваш моя ден

и топлиш ме с усмивка.

Ти си невероятен, необикновен,

долавям всяка твоя въздишка.


Ти си луната в нощта ми

и звездите малки, безброй.

Ти вникна в моята душа,

искам вечно да си мой.


Ти си въздухът, който дишам

и кръвта, течаща в вените ми.

Ти си този, който обичам

и този, който ме разсмива винаги.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??