Dec 12, 2013, 11:27 AM  

Ти си ... 

  Poetry » Love
675 0 15

 

 

 

          Ти си моята съдба

          заченала ми Вечност,

          с мъжка обич и тъга

          да съм ти пристана

                            за нежност!

 

          Ако се буря разрази

          и вълните те залеят,

          да съм ти опорните греди,

          аз да съм ти кеят!

 

          О, жена, море за чувства,

          удавник ли съм аз,

          ако не усещаш моите устни,

          леещи моста между нас?

 

          Мост от обич

                  между днес и Вечност!   

 

 

          www.vbox7.com/play:77118bf9    

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??