Oct 2, 2009, 1:52 AM

Ти си 

  Poetry
1923 0 5

Ти си Слънцето, което ме гали с лъчите си!

Ти си вятърът, който гали косите ми!

 

Ти си огънят, който ме топли в студените дни!

Ти си водата, от която искам да пия, разбери!

 

Ти си Луната, която грее в нощта!

Ти си въздухът, който носи аромата на любовта!

 

Ти си ледът, пазещ в себе си моменти красиви!

Ти си гората, криеща неща много диви!

 

Ти си цвете, обсипано с роса!

Ти си символът на любовта!

 

Ти си дъгата, с красивите ú цветове!

Ти си сладкото  на всички плодове!

 

Ти си рибката, плуваща в морето!

Ти си птичката, която лети в небето!

 

Ти си огледалото в моята стая!

Ти си мечтата ми! Искам те и не се колебая!

 

Ти си дъждът, който мокри лицето ми!

Ти си кръвта, която пълни сърцето ми!

 

Ти си калта, която цапа ръцете ми!

Ти си щастието, което пълни душата ми!

 

Ти си сълзите, които капят от моите очи!

Ти си усмивката върху моите устни!

 

Ти си котето, мъркащо в моите ръце!

Ти си ангел с красиво лице!

 

Ти си изгревът, с който ми почва денят!

Ти си залезът, с който посрещам нощта!

 

Ти си приливът в моето тяло!

Ти си радостта, с теб сме едно цяло!

 

Ти си химикалката, която държа с ръце!

Ти си момчето в моето сърце!

 

Ти си искрата в моите очи!

Ти си човекът, когото обичам, разбери!

 

Знаеш ли ?

ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН!

© Зорница Алексова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??