Jun 18, 2008, 2:04 PM

Ти си 

  Poetry » Love
1408 0 24

Ти си усмивка и ласка.

Ти си шепот в нощта.

Моя нежност прекрасна,

пелинена моя сълза.

Мой рубинов отблясък,

моя малино желана.

Моя птичи си крясък,

толкова силен и странен.

Ти си торнадо и бриз.

Ти си тъга недоплакана.

Ти на листо си каприз.

Ти си роса дългочакана.

Ти си ми цяла Вселена.

Ти си силна и властна.

Просто Жена си за мене -

нежна, мила и страстна.

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??