Nov 12, 2013, 6:47 PM

Ти си чудо 

  Poetry » Love
1077 0 3

                     Виждам във очите ти надежда

                  И с всеки трепет на ресниците съм жива,

                  Нощем в сънищата ми спокойствие довеждаш,

                  Ангели с гласа ти ме приспиват.

                  Грижите стопяваш със усмивка

                  И сълзúте ми са радост, че те имам,

                  Щастието диша ми в гърдите,

                  Ева аз съм в райската градина.

                  Твоите ръце ме сътвориха от

                  Един изстинал камък – в обич луда,

                  От болезнения страх в очите

                  Бледа сянка не остана... Ти си чудо...

                  Истината е, че нямам думи

                  Чувствата в сърцето да опиша...

                  Аз съм твоя... само тебе имам...

                  Моля се завинаги да ме обичаш...

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??