Jul 8, 2009, 10:56 AM

Ти в мен си... 

  Poetry » Love
661 0 1

Не мога за дълго за нищо да мисля,
ти все се разхождаш в ума ми,
подскачаш, засмиваш се, весело пискаш,
говориш ми милички думи...

Прегърнати бродим, към мен се притискаш,
поспираме да се целунем...
не мога сериозно за нищо да мисля,
ти в мен си, в сърцето, в ума ми...

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??