Feb 20, 2024, 10:23 AM

tick tock 

  Poetry » Phylosophy
326 3 2

 

it has always been

everyone knew

 the answers

to all the questions,

but no one could know,

 what can happen to him

 in a short time,

 even in a moment?

And how is it now?

You know even more,

of course, …,

but

What will happen to you in a minute?

In two minutes,  in three,   in four?

the  time moves

the   clock ticking:

 tick tock…

 

винаги е било

всеки знаеше отговорите

на всички въпроси,

но никой не можеше да знае,

  какво може да му се случи

  за кратко време,

 дори за миг?

И как е сега?

Знаеш още повече,

разбира се, …,но

Какво ще стане с теб след минута?

След две минути, след три, след четири?

времето се движи

часовникът тиктака:

  тик так…

© Сенилга All rights reserved.

  231 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Ирен! Пиша поезия на английски, но мисля, че може би не си струва да ги публикувам тук. Може би такива произведения не предизвикват емоционална реакция.
  • Силно е
Random works
: ??:??