Jun 6, 2007, 9:32 PM

Тихичко 

  Poetry
701 0 11



Снишило се небето,

притиска облаци в земята.

Цветчетата глави навели,

натежали от сълзи.

Сгушени, притихнали
в клоните са птиците.

Няма вятър,

само дъждът

кротичко вали

вали, вали...





© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??