Nov 11, 2018, 7:37 PM

Тишина 

  Poetry
235 2 0

И този ден замина си,

 изниза се, тъй както

конец изнизва се от игла.

Слънцето залезе

 и само тишината с нежни пръсти

 докосва моята душа...

 

11-11-2018 год.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??