11.11.2018 г., 19:37 ч.

Тишина 

  Поезия
236 2 0

И този ден замина си,

 изниза се, тъй както

конец изнизва се от игла.

Слънцето залезе

 и само тишината с нежни пръсти

 докосва моята душа...

 

11-11-2018 год.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??