Oct 20, 2018, 9:30 PM

То 

  Poetry
259 1 0

 

Да преболедувам и теб, съдба ми е.

Засега се прощавам със смъртта си.

Мъката разсънваща дълго и напевно

ще се разлива във времето протяжно.  

 

Защо са срещите, щом ще има и разлъки?

Тупти То още, живо е онова в сърцето ми.

Но знам, не ще се роди ни плод, ни цвете.

Къпя се в бистра скръб от угаснали копнежи.

 

Самадхи

 

© Гюлсер Мазлум All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??