May 21, 2021, 1:56 PM

Той и тя 

  Poetry » Love
346 0 2

       Той и тя

Той за нея беше всичко –

мрак и светлина,

порив нежен и целувка,

радост, любовта.

 

Образът му я вълнува,

нощем тя не спи,

ако пък заспи сънува

милите черти.

 

Тя за него беше само

хубава жена,

но такава, във която

липсва любовта.

 

И разминаха се двама,

всеки продължи,

нямаше излишна драма,

липсваха сълзи.

       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • лидка (Лидия Кърклисийска), много ти благодаря, ще помисля върху идеята.
  • Мила Мария,давам ти една идея-ако искаш напиши и обратния вариант.Ти умееш да пишеш красиво.
Random works
: ??:??