Толкова ли много струва ?
Трябва ли да съм добра към хората ,
когато те към мен не са ?
Злобата им как да понеса?
Вече толкова години заблуждавам се и знам,
че малко ще получа от това, което дам.
Ако не можем да простим и да обичаме,
ако не можем песен да запеем,
ако на мъртви клони заприличаме ,
защо ни е тогава да живеем?
Човешко е да се греши.
Затова сме грешници всички, нали ?
Но толкова ли много струва
да кажем думата ПРОСТИ ?
© Мария Костадинова All rights reserved.