Mar 4, 2009, 8:05 AM

Топях се от любов... 

  Poetry » Love
1055 0 36

Топях се от любов -

снежинка в твойте длани...

Бе ласкаво - суров,

бях приказно - реална.

 

Изгарях с тих копнеж

в лъча на твоя поглед.

За теб бях прилив свеж,

за мен бе дързък полет...

 

Застинали във скреж,

днес търсим до забрава

остатъка горещ

от спомена - жарава...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??