Сметаната - Любов,
а ревността е сол.
Търпение и зов
за искреност, и то
голяма като блат
за торта триетажна.
Горчива кат` какао -
обидата е прашна,
а прошката - масло
за блудкавите чувства.
Доверието - то
е истинско изкуство.
А думичките сладки -
отгоре... като ядки.
© Агапея Полис All rights reserved.