Да се събуждаш всеки ден с усмивка.
Добрата дума да ти е завивка.
Да си намерил свойта същина.
Възторг било да имаш дъщеря.
Да те изслушва някой търпеливо.
Да те огрява слънце милостиво.
Да оцеляваш в жарка топлина.
Миро било да имаш дъщеря.
Да полетиш свободна и сърцата,
напук на всички болки по земята,
да се гордееш с името жена.
Крило било да имаш дъщеря.
© Светличка All rights reserved.