Jan 30, 2013, 10:49 PM

Това било любов 

  Poetry » Love
727 0 4

 

Любов ли е, когато силно страдаш

и молиш за обич нечие сърце.

От върха на щастието ти да падаш

и не могат да те хванат ничии ръце.

 

Любов ли е всяка вечер ти нещастен,

да заспиваш нецелунат и отхвърлен.

На така наречената обич ти подвластен,

душата да изгаря като въглен.

 

Онова било любов и тя живеела за двама,

тя стопляла ги сгушени в нощта.

А това при мен от дни го няма,

може би месеци, или пък с години е така.

 

Това било любов, когато вярваш,

че невъзможното бивало възможно.

Сълзи изтриваш и не страдаш,

не всичко изглеждало е сложно.

 

Любов е, когато дишаш и усещаш,

че до тебе бие не само твоето сърце.

Когато на вратата ти посрещаш

щастието, обгърнало те с две ръце.

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно описание на любовта! Много зряло за такава крехка възраст! Поздравления!
  • Любов е, когато дишаш и усещаш,
    че до тебе бие не само твоето сърце.
    Когато на вратата ти посрещаш
    щастието, обгърнало те с две ръце.

    Прекрасно почувствано и облечено в думи!
    Поздравления!
  • Да,последното е любов!
  • Красиво!!! Поздравления
Random works
: ??:??