Jan 12, 2010, 5:07 PM

Това, дето е с нас... 

  Poetry » Love
566 0 0

Това, дето е с нас, не е любов,
това, дето е с нас, е нещо друго....
Аз за такова щастие не бях готов,
не вярвах аз, че ще целувам до полуда...

Това, дето е с нас, не е любов,
това, дето е с нас, е нещо друго....
След толкоз много месеци любов
ти все ме гледаш с поглед влюбен...

Това, дето е с нас, не е любов,
това, дето е с нас, е нещо друго....
Ти все желаеш ме по начин нов,
аз все желая те, по теб съм луднал...

Това, дето е с нас, не е любов,
това, дето е с нас, е нещо друго....
ти не мечтаеш за любовник нов,
аз не помислям нито миг за друга...

Това, дето е с нас, не е любов,
това, дето е с нас, е нещо друго....
готова си за мен и аз за теб готов,
един по друг направо сме си луди...

Това, дето е с нас, не е любов,
това, дето е с нас, е нещо диво,
сърцата ни, дочули своя зов,
са вече  радостни  и са  щастливи...


Това, дето е с нас...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??