Dec 23, 2018, 1:00 AM

Това е България! 

  Poetry » Other
225 1 0

Народ свещен роден в земя прекрасна!

От черноморието, чак до Адриатика

изписал страници в история ужасна.

 

За туй и танцът ти е пълен с обич страстна...

Свещенодействие е той, не просто акробатика!

И Сириус над тебе нивга не угасна!

© Ангел Милев All rights reserved.

С благодарност към филм Ансамбъл Българе -  създателите на музикално - танцовия филм "Това е България"!

https://m.youtube.com/watch?v=aMQ4_LW9Lv4

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??