Apr 13, 2013, 1:06 PM

Това ли беше? 

  Poetry » Love
511 0 1
Това ли беше? За болката, с която живя през всичките тези години, 
за мъката… Това ли получаваш насреща? От години се самозалъгваш!
 За какво? За да видиш любимия си в прегръдките на друга! Беше се
 заклела, че повече няма да го видиш! Защо стана заложница на 
сърцето си? Защо? Очите ми не погледнаха друг, не отворих сърцето
 си за никой друг! Останах вярна на любовта си! Добре, но за кого? За
 някой, който не си е губил времето да забрави за любовта ти?!
По дяволите! Какво очакваше от един мъж, който те изостави?! Какво 
очакваше? Още да е влюбен в теб ли? До какво положение се докара, 
наясно ли си? Още колко ще се заблуждаваш? Любовта, която ти не 
можа да забравиш е била забравена отдавна! Сякаш никога не е била!
 Защо и ти не можеш да я забравиш? Защо?

 

© Мария Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре дошла, Мария! Текстът ти е по-скоро за раздел "проза", мисля.
Random works
: ??:??