Mar 5, 2010, 8:50 AM

Това ли е краят 

  Poetry » Love
462 0 0

 

 

Трудно ми е да го изрека.

Онова, което ме разяжда.

Вътрешно с душата си крещя.

Ала звук устата не изважда.

 

Лесно ли е да се разбере?

Истина ли е? Лъжа ли?

 

Е, някой трябва да го изрече!

 

Кой от двама ни ще го направи?

Римите ми спират се със страх.

А и аз изплашена мълча.

Ясен ли е отговорът вече?

Трудно ми е да го изрека.

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??