May 17, 2007, 10:20 AM

Това ми стига 

  Poetry
715 0 1
Животът ми, тъй сив и празен,
за миг превърна във дъга.
Денят ми, скучен и еднообразен,
ти изпълни с веселба.

Само мисълта за тебе силна
ме крепеше и щастлива бях.
С добрина и топлина обилна
ме засипа, не вярвах, онемях.

Всичко съм готова да ти дам.
Обичай ме, това ми стига.
Знай, че любовта ти няма да предам.
Обичай ме...Това ми стига!!!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??