Защо стана ти такъв...
преди не беше, зная аз.
изостави ме малка,
да скитам сама
по големите улици,
страшни с много неща.
Мама лъже къде си ти,
а аз чакам ли чакам
да дойдеш при мен.
След няколко години
обади се пак,
каза да чакам един ден
и ти ще дойдеш при мен.
Може за малко
поне за миг дори.
Денят дойде,
а ти излъга,
избяга пак от мене ти,
не дойде изобщо,
а това сърцето ми разби.
Разбрах какъв си,
мили"ТАТКО"!!!
Не видях те повече,
нито се обади,
нито те чух.
Но сега съм силна,
няма да плача,
няма и дума да кажа,
но моля не ме търси,
защото не те познавам аз!!!
© Биляна All rights reserved.