Jul 22, 2017, 10:41 PM  

Този 

  Poetry » Other
231 0 0

Пита ли те Този, 
защо закъсня снощи?
Сготви ли вечеря, 
прането изпра ли?

 

В косите ти черни
от възглавница перушина.
В очите ти сълзи,
а в тях очите на Този.

 

До капка всяка бутилка изпивам,
до кръв тялото си издрасквам.
Главата си във вратата разбивам.
Простя ли всичко, 
отново ще те питам...

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??