Aug 24, 2005, 2:58 AM

Този трънен венец 

  Poetry
776 0 3
Този трънен венец
не притиска,
не раздира плътта
на сърцето -
не тежи
върху плещите крехки.

Той е част
от разкритата болка,
преминаваща
в нас -
без сълзи,
без молби,
и без страх...

Само тиха въздишка
остава
във нозете студени
на безпътния,
минал
случайно край нас...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??