Aug 13, 2008, 7:36 AM

Третият шанс - право в гроба! 

  Poetry
667 0 1
Дадох ти -
първи,
втори,
трети
шанс!

Дадох си -
болка,
омраза,
сила
и печал...

Сега съм,
човекът, чието име стои на гардероба...
Влюбен съм,
но едва ли фигурирам дори в хладилника,
който пълниш с отрова.

Взе си -
първи,
втори,
трети
шанс!

Дадох ти -
любов,
любов,
любов
и любов!

Чаках да се обадиш...?
Да си спомниш номера на телефона,
но часовникът си тик-така,
тик-така,
тик-така-ше...

И май
само аз страдах?
Май само аз
проплаках над снимката ти,
а часовникът тик-так,
тик-так,
тик-так-аше...

Така...
мъдро,
дълбоко,
тик-так
и тик-так!

Първи,
втори,
трети
шанс!

Върви по дяволите с тази змийска отрова,
третия шанс го очаквай право в гроба!







© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво! Завършекът си го бива
    Май е трябвало още от 1-вия шанс да я изправиш да мре... макар че нямаше да има завършен вид стихотворението
Random works
: ??:??