Oct 25, 2008, 9:19 AM

Три дни 

  Poetry » Love
530 0 0

Три дни ми дай само !

 

За три дни пред морето ще се изповядам!

За три дни морето ще отмие от мен болката!

За три дни вълните ще отнесат тъгата ми!

За три дни слънцето ще изгори невидимите ми сълзи.

 

Остави ме за малко сама!

Остави ме, искам да се скитам!

Остави ме, нека да помисля!

Остави ме да опитам да заплача!

 

Тук, на брега, ще оставя всяка надежда!

Тук, на брега, ще удавя всяка мечта!

Тук, на брега, ще заровя в пясъка всяка тъга!

Тук, на брега, ще разкажа цялата истина!

 

Сбогом ще си взема за последен път

с мъртвите илюзии.

Ще  изхвърля всички чувства  в морето.

А после ме върни в града окрилена,

пречистена от всичката злоба и жлъч!

 

Знай обаче, няма да съм аз!

Знай, ще бъда и окрилена!

Знай, ще съм вече и празна!

Знай, до себе си ще возиш празен куфар...

© Кристина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??