Nov 19, 2010, 9:11 PM

Три жени 

  Poetry » Other
609 0 3

Тя е нежна и талантлива,
жена - поет,
чувствителна и мила,
умее да докосва сърцето,
знае как да говори с морето...

Втората е дръзка и страстна,
екзотично дива,
но по своему прекрасна...
умее да предизвиква и пали,
знае как да целува и гали...

Третата е всеотдайна -
работохоличка,
иска да е полезна за всички!
Семейството си безкрайно обича
и все по задачи тича...

Три жени живеят в мен -
едната безумно те обича,
другата страда, отрича,
третата силно се врича!
Три жени - едно сърце...
съдба многолика...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??