Sep 13, 2016, 8:46 PM

Три лета 

  Poetry
332 0 1

Три лета

 

И без дори да разбереш -

във топката ти блеснал -

погълна пясъкът горещ

горещото еспресо.

 

Но след смеха ти отлетял

как исках да изчистя -

от очилата ти - солта,

любими футболисте!..

 

Сега си в други светове.

И сигурно не плачеш.

И скитат сенките ни две -

без твоята... Обаче -

 

раздаде слънцето палта.

Зарови плажът грива.

И в огъня им - три лета -

едно кафе изстива.

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??