Dec 8, 2011, 2:46 PM

Три сестри 

  Poetry » Other
411 0 3

ТРИ СЕСТРИ

 

Любовта и красотата –

завистливите сестри на човещината;

любовта е до време –

красотата е до голо и плешиво теме;

една е човещината –

спасител верен от ужасите на войната…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??