Oct 23, 2014, 6:14 PM

Трудно е 

  Poetry » Love
520 1 5

Трудно е да те обичам...
привикнала си в самота.
Ранявало те е обричане,
целувала те е вина...

Трудно е да те желая...
Отблъскваш ме със страхове.
С ръцете мъжки аз те вая
във нощите си – грехове...

Трудно е да ми се сбъднеш...
Не вярваш вече в любовта,
а само в женската си мъдрост,
че се обича до смъртта.

Трудно е да ти се случа
и нежността ти да цъфти.
Изгубен мъж – бездомно куче...
и скитам във душата ти.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??