Тръгна си и след теб
остана само спомен, а
около мен e света огромен.
Тръгна си, но не спря сърцето
и не залязоха звездите на
небето?!?
Тръгна си, а имаше какво още
да си кажем,
тръгна си и не успяхме любовта
един на друг да си докажем.
© Гергана Гетова All rights reserved.
с обич, Гергана.