Jan 29, 2006, 8:19 PM

тръгна си 

  Poetry
940 0 3

тръгна си...

а след теб самота завладя ме.

няма те...

а нужен си ми точно сега

блъсна ме...

живота ми мина на лента

студено е...

в сърцето си чувствам снега

тръгвам си...

не, не оставям легенда

няма те...

но не се чувствам сама

разминах се...

за любов не оцелих момента

отнесе ме...

имах среща с смъртта

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??